Interreg VI news

INTERREG VI

Start bijeenkomst

Internationaal netwerkburo

Druk bezocht

Start bijeenkomst

„Pragmatisch samenwerken over de grens“ was de uitnodiging aan ondernemers uit de Achterhoek en de regio Bocholt voor de startbijeenkomst op 2 maart van het Internationaal Netwerkburo in het hotel „Am Erzengel“ in Bocholt.

Het project is een initiatief van Wirtschaftsförderung Bocholt en de gemeente Oude IJsselstreek. Gesprekken aanknopen en elkaar leren kennen vormden de inhoud van de door meer dan 100 Nederlandse en Duitse ondernemers bezochte bijeenkomst.

Het INTERREG-project „Internationaal Netwerkburo“ is eind 2016 gestart. Het betreft o.a. een servicepunt voor bedrijven die grensoverschrijdend actief willen worden. In de beide initiatief-gemeenten Bocholt en Oude IJsselstreek staan contactpersonen klaar om vragen van ondernemers te beantwoorden en eventueel een afspraak te maak met de match-maker die bedrijven uit beide landen aan elkaar koppelt. Data voor de NL-D spreekdagen: 21 maart, 4 en 25 april vanaf 8.30 uur.

De volgende bijeenkomst van het Internationaal Netwerkburo is een gezamenlijk ondernemersbezoek op 28 maart aan de DNHK-Hollanddag in Düsseldorf.

Verdere informatie staat op www.internationales-netzwerkbuero.de